Организираните привърженици на Арда (Кърджали) излязоха с писмо до министър-председателя

...
Организираните привърженици на Арда (Кърджали) излязоха с писмо до министър-председателя
Коментари Харесай

Феновете на Арда поискаха отворен стадион за мача с Левски

Организираните последователи на Арда (Кърджали) излязоха с писмо до министър-председателя Бойко Борисов, Министерството на спорта, БФС, ПФЛ и РЗИ. Публикуваме текста на почитателите без редакторска интервенция:

" До Министър-председателя на Република България, Министерство на младежта и спорта, БФС, ПФЛ, РЗИ

Уважаеми дами и господа, след броени дни започва новото футболно състезание и още веднъж би трябвало да решаваме значими проблеми. Футболните игрища в България са затворени до края на месец август, поради ограниченията с битка с ковид. Ние, проведените почитатели на футбола в град Кърджали и района още веднъж сме пострадали по отношение на поддръжката към ПФК Арда. Бяха направени голям брой взаимни отстъпки и бе позволено да има аудитория на финала за купата на България сред ЦСКА и Локомотив Пловдив, дербито на Пловдив сред Ботев и Локомотив, и още много други мачове.

Бяха отворени питейни заведения и нощни заведения, където има голям брой скупчване на хора, без да се съблюдават условията за минимална отдалеченост и така нататък На 15ти август в град Кърджали на обновената „ Арена АРДА “ ще се играе срещата сред Арда и Левски от втори кръг на Ефбет лига. Надяваме се, че Вие като управителни фактори ще погледнете с друго око към този мач и ще разрешите на формалното разкриване на стадиона да има почитатели на футбола, спазвайки всички наставления от вас. Ние, проведените последователи доста пъти сме показвали, че съблюдаваме всички наставления и се надяваме срещата сред ПФК Арда и ПФК Левски да се трансформира в празник на футбола. От проведените почитатели на ПФК АРДА ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР