Организираните фенове на червените от Трибуна Сектор Г изразиха благодарност

...
Организираните фенове на червените от Трибуна Сектор Г изразиха благодарност
Коментари Харесай

Трибуна Сектор Г: Нашата битка бе спечелена категорично!

Организираните почитатели на " алените " от " Трибуна Сектор Г " показаха признателност към всички, подкрепили отбора от трибуните при загубата от Локомотив (Пловдив) във финала за Купата на България.
 ЦСКА-София - Локомотив (Пловдив) @@@
" Трудно се споделя каквото и да е след подобен мач. Печелили сме доста борби, губили сме не по-малко. Но най-важното е, че след всяко отчаяние сме се изправяли на крайници още веднъж и още веднъж по този начин, както единствено армейците могат.

Не си мислете, че нас не ни боли от загубата толкоз, колкото и вас. Не си мислете, че не виждаме крещящата потребност от промени в тима в кадрови и игрален проект, които се надяваме да започват допустимо най-скоро. Но на първо място сме почитатели, на които им омръзна през годините да бъдат адвокати, спортни шефове и всичко друго, което е друго от това да си на трибуната и да подкрепяш обичания си тим.

На последно, само че не по значимост място, бихме желали да благодарим на всеки един от вас, заел мястото си в секторите " А " и " Г " нощес. Вие сте сърцето и душата на ЦСКА. Поклон пред вас, армейци - нашата борба бе извоювана изрично! ", написаха почитателите на " алените ".
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР