Организирани групи деца до 14 години ще могат да посетят

...
Организирани групи деца до 14 години ще могат да посетят
Коментари Харесай

Деца до 14 години ще влизат безплатно на Левски - АЕК

Организирани групи деца до 14 години ще могат да посетят реванша от Лига Европа сред Левски и АЕК (Ларнака). Срещата е в четвъртък от 19:30 часа на " Герена ".

Ето какво написаха " сините " на формалния си уебсайт:

" Уважаеми левскари,

като част от дълготрайната тактика на клуба да възкреси любовта на децата към спорта, и в частност към футбола Ви оповестяваме, че дуела - реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа сред " Левски " и " АЕК " (Ларнака) може да бъде посетен гратис от проведени групи деца до 14 годишна възраст от образователни заведения, спортни школи/организации. Мачът е на 1 август, четвъртък от 19:30 часа на стадион " Виваком Арена - Георги Аспарухов ".

Според регламента на Европейската футболна асоциация (УЕФА), клуб който изтърпява наказване - домакинство пред празни трибуни, има право да допусне на трибуните деца до 14 години, в това число.

Условието това да се случи е всяка група от 10 деца да бъде придружавана от един възрастен с педагогическо обучение (треньор, учител, педагог и т.н), като за всяка група би трябвало да бъде попълнена декларация с данните на придружителя и всяко едно от децата. Декларацията може да изтеглите от тук.

За допълнтелна информация, записвания и попълнени заявления - [email protected].

Децата и техните придружители ще бъдат допускани на футболната среща през вход 2 на Сектор А. Краен период за записване на групите - 31.07.2019 година, 19:30 часа ".
 Феновете на Левски единомислещи: Съдията Мартинш беше 12-ият състезател на АЕК!
Феновете на Левски единомислещи: Съдията Мартинш беше 12-ият състезател на АЕК!

" Никога повече да не свири наш мач! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР