Организирането на втори референдум за излизането на Великобритания от Европейския

...
Организирането на втори референдум за излизането на Великобритания от Европейския
Коментари Харесай

Втори референдум за Brexit ще отнеме 15 месеца

Организирането на втори референдум за излизането на Англия от Европейския съюз би лишило 15 месеца. Това написа в отчет на английското държавно управление, даден на английските депутати поради спешната обстановка откакто Камарата на общините отхвърли съглашението с Европейски Съюз за Brexit.
" Само за информация беше квалифициран доста къс документ, в който е показан период, само че само като илюстрация. Разбира се, нашата позиция е, че няма да има втори референдум ", е декларирала английският министър-председател Тереза Мей.
Депутатите от Камарата на общините на английския парламент отхвърлиха плана на съглашение с Европейски Съюз по отношение на изискванията по Brexit. По време на историческия избор 432 депутати се опълчиха на контракта, утвърден от Лондон и Брюксел през ноември предходната година.
За да влезе в действие, договорката за Brexit би трябвало да бъде утвърдена от английските законодатели, както и да бъде утвърдена от всички страни от Европейския съюз. Датата, на която Англия ще напусне Общността, е 29 март 2019 година, след което според проектите би трябвало да има временен интервал, който ще продължи до края на 2020 година. Това развиване на нещата, обаче, е сложено под доста сериозен въпрос.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР