Организирането на местни референдуми и ревизия на управлението на ГЕРБ,

...
Организирането на местни референдуми и ревизия на управлението на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Ще направим всичко възможно да организираме местни референдуми

Организирането на локални референдуми и проверка на ръководството на ГЕРБ, това даде обещание в Пловдив претендентът за кмет на града от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

“Ще създадем всичко допустимо, в случай че спечелим изборите в град Пловдив, да организираме преди всичко локални референдуми, с цел да може жителите на града да вземат решение, тъй като те са значимите, а не кметът. Ще създадем цялостна проверка на ръководството на ГЕРБ, с цел да може отговорните да получат наказванията си. Ще работим за построяването на детска болница и на постройка на операта в Пловдив. И всички инфраструктурни планове да бъдат приключени в точния момент и в период ”, съобщи Балабанов.

Партия “Има подобен народ ” откри предизборната акция за локалните избори в Пловдив. Кандидатът от партията на Слави Трифонов Станислав Балабанов изрази вяра, че пловдивчани ще вземат осведомено и вярно решение и даде обещание, че в случай че бъде определен, ще приключи всички инфраструктури планове в период, тъй като целият град е в ремонт.

В листата на Има Такъв Народ за общински съветници вземат участие 26 претенденти. Водач на листата е Ивайло Димов, който по обучение е преподавател. Партията има и 6 кандидатури за районни кметове.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР