Организирана престъпна група, в която влизат Специализираната прокуратура, КПКОНПИ и

...
Организирана престъпна група, в която влизат Специализираната прокуратура, КПКОНПИ и
Коментари Харесай

Кърджилов: Иванчева е светнала по устата, защото полицайка й запуши устата

Организирана незаконна група, в която влизат Специализираната прокуратура, КПКОНПИ и някогашният кмет на Младост Петко Дюлгеров, са натопили кметицата на региона Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова. Тази теза разви пиарът на общината Петър Кърджилов по бТВ. 
 Поставили сме парите в колата на Иванчева? Смешна версия  Дончева: Смятат ли в Младост, че могат да възложат на една фризьорка ръководството на тяхната община?  Десислава Иванчева в заплатен отпуск в ареста, определила за и.д. кмет на Младост Клисуров
Парите, с които двете бяха арестувани на 17 април в центъра на София, са сложени в колата им от Дюлгеров " по метод, по който да не го видят ", изясни Кърджилов. Той сподели още, че Иванчева е " светнала " единствено по външната страна на дланта - химикалът, с който са обработени банкнотите, е попаднал там, до момента в който подписвала декларация, и по устата - " от ръката на полицайката, която й запуши устата, до момента в който тя викаше на кръстовището, че желае бранител ". 

Ваклин лъже, безапелационен бе Кърджлов за предприемача, подал сигнала за претенции му рушвет и обезпечил 70 000 евро за акцията на спецпрокуратурата. 

Кърджилов прикани медите да наблюдават деликатно дали съдията на втора инстанция при обжалването на мярката на Иванчева, Петрова и Дюлгеров на 26 април ще бъде определен на инцидентен принцип. По думите му арбитър Пламен Панайотов от Спецсъда, който остави тримата за непрекъснато в ареста, е другар на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. 

При гледането на мярката в правосъдна зала нито един от обвинените и юристите им не изиска отказ на съда. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР