Организирана престъпна група от активисти на ВМРО в Пловдивско разследва

...
Организирана престъпна група от активисти на ВМРО в Пловдивско разследва
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития след акцията в Басейнова дирекция в Пловдив

Организирана незаконна група от деятели на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдивско проверява прокуратурата след акцията в районната Басейнова дирекция, оповестява "Марица ". Обвиненията са за злоупотреби и корупция, а разплитането на схемата продължава.

В ареста към този момент са регионалният водач на "войводите " Стефан Послийски, който е втори мандат общински консултант в Пловдив, и общинският консултант от Община Марица Георги Какалов. Двамата са арестувани рано сутринта в петък.

Какалов е бил спретнат в 6,45 часа, като дружно с него е отведена и брачната половинка му, за която има данни, че е съизвършител в аферите на мъжа й. В същия час е била наново арестувана за 72 часа с прокурорско разпореждане директорката на Басейнова дирекция Цветелина Кънева, с чието задържане започнаха проблемите за локалните деятели на партията на вицепремиера Красимир Каракачанов.

Кънева е фамилно обвързана с Вътрешна македонска революционна организация, защото брачният партньор й доктор Фарид Джамал Абдо е общински консултант от групата на "войводите " в Община "Марица ", в която е и Какалов. Установилият се от дълго време в България сириец има къща във Войводиново, а практиката му като джипи включва села край Пловдив.

Много е евентуално да има още арестувани функционери на Вътрешна македонска революционна организация поради следствието на аферите в Басейнова дирекция-Пловдив. В навечерието на днешното посещаване на премиера Бойко Борисов под тепетата от организацията на "войводите " се пошегуваха в обществените мрежи, че не могат да по посрещнат, тъй като хората са им по арестите.

В нета обаче към този момент върви и шегата, че Вътрешна македонска революционна организация си има проведена незаконна чета в Пловдивско.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР