Организацията за етично отношение към животните PETA показа неочаквана жестокост,

...
Организацията за етично отношение към животните PETA показа неочаквана жестокост,
Коментари Харесай

PETA с жестоко и грубо съобщение след смъртта Карл Лагерфелд

Организацията за етично отношение към животните PETA сподели непредвидена свирепост, публикувайки жестоко известие, обвързвано със гибелта на именития дизайнер Карл Лагерфелд, който си отиде през вчерашния ден на 85 години.

Малко след оповестяването на новината, основателката на PETA Ингрид Нюкърк разгласява следните думи в Туитър:

"Карл Лагерфелд си отиде и гибелта му белязва края на една епоха, когато кожените облекла бяха виждани като нещо, което би трябвало да се има. От PETA изпращаме съболезнования до нашите обичани приятели в борбата. "

Потребителите в обществените мрежи бяха шокирани от известието и незабавно дефинираха организацията като "жестока ", "неморална " и "лишена от всякаква класа ". Хората незабавно съзряха в изказването опит за реклама на гърба на умрял човек.

Творческият шеф на "Шанел " и "Фенди " има дълга фешън история в потреблението на кожи. През 2001 година член на PETA опита да замери дизайнера с торта, само че вместо това уцели Калвин Клайн.

В изявление от 2015 година Лагерфелд отбрани потреблението на кожи в сбирките си по следния метод:

"Мисля, че в кланниците е доста по-лошо. Все едно отиваш да гледаш убийства. Ужасно е, нали? Затова избирам да не знам нищо за това. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР