Организацията за борба с расизма в Европа е поискала официално

...
Организацията за борба с расизма в Европа е поискала официално
Коментари Харесай

Освен от Евро 2020 ни изхвърлят и от Мондиал 2022?

Организацията за битка с расизма в Европа е поискала публично от УЕФА България да бъде изхвърлена от квалификациите за европейското състезание следващата година. Ако, несъмнено, националите ни получат право да вземат участие тях поради класирането си в Лигата на нациите.
Представителят на организацията за Източна Европа Павел Клименко разкри, че в расистките викания са се присъединили и стюарди на стадиона. " 20-ина момчета си съблякоха жилетките и се включиха в виковете ”, изясни той пред британските медии.
Нямало обаче никакви записи на тези дейности.Това е голямо нарушаване от страна на БФС ”, безапелационен е Клименко.
Точно представители на тази организация бяха пратени от УЕФА да наблюдават публиката по време на дуела с Англия. ФИФА също ще направи свое следствие на случая, заяви президентът на международната централа Джани Инфантино. Според него би трябвало да има доживотно наказване за расизъм. Това щяло да бъде признато още на идващото съвещание на управата на ФИФА.
Думите на Инфантино бяха разтълкувани и като опасност за изваждането на България от международните квалификации за шампионата в Катар през 2020 година Още по тематиката - четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР