Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена

...
Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена
Коментари Харесай

ЦСКА - "Левски" променя движението в центъра в София

Организацията на придвижването в центъра на София ще бъде изменена поради дербито сред ЦСКА и " Левски " от 4-ия кръг на плейофите в Първа лига. Срещата е през днешния ден на националния стадион " Васил Левски " от 17:15 часа и е с основно значение за борбата за купата.

В момента " Лудогорец " е с 3 точки пред " армейците ", до момента в който " Левски " е трети на шест зад ЦСКА.
ЦСКА - " Левски ": Няма място за неточности Време е за третия конфликт сред "червени " и "сини "
От Столичната община оповестяват, че от 8 до 22 часа са неразрешени престоят и паркирането на коли при бранш Г на националния стадион, а от 15 до 22 часа и на моста пред стадиона, както и на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Васил Левски ".
Вижте ограниченията за сигурност за дербито ЦСКА - " Левски " Засилен надзор преди, по време и след мача на националния стадион
От Столичната община показват още, че от 16 ча. до края на футболната среща единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства в двете направления като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Васил Левски " и бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " ; бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред пл. " Орлов мост " и бул. " Черни връх " ; както и по бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР