Организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов благодари по bTV на

...
Организационният секретар на БСП Борислав Гуцанов благодари по bTV на
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов от БСП благодари на протестиращите

Организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов благодари по bTV на протестиращите, които се събраха през вчерашния ден пред Народното събрание с цел да поддържат отстранения предстедател Никола Минчев и държавното управление на Кирил Петков. Той съобщи, че това е била значима поддръжка за обединението, която желае да унищожи модела на ръководство, на който сме се нагледали в последните 10-12 години.

Гуцанов изрази и дълбока признателност на самия Никола Минчев за извънредно достойното държание. „ Той даже гласоподава „ въздържал се ” за отстраняването си ”, сподели депутатът от Българска социалистическа партия.

Той изрази вяра, че „ комбинацията ” сред Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” няма да се повтори при вота на съмнение на държавното управление. Гуцанов обаче отхвърли опцията „ Възраждане ” да промени позицията си, както се заприказва през вчерашния ден. Според него е по-възможно поддръжката да пристигна по-скоро от депутати, които осъзнаят, че не би трябвало да се потегля към нова поредност от избори. Той изясни, че това е най-лошия сюжет.

„ Не можем да се надяваме на идването на нов „ избавител ” или просто нещо да се стане – няма да стане ”, разяснява Борислав Гуцанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР