Организациите получават повече гъвкавост, мобилност и ефективностРешението A1 Cloud PBX

...
Организациите получават повече гъвкавост, мобилност и ефективностРешението A1 Cloud PBX
Коментари Харесай

Нова услуга A1 Cloud PBX подобрява бизнес комуникациите

Организациите получават повече еластичност, подвижност и успеваемост

Решението A1 Cloud PBX обезпечава на бизнеса съвременна телефонна услуга освен в офиса, само че и при отдалечена и хибридна работна среда (илюстрация: А1 България)

Телеком операторът А1 Българи пусна нова облачна услуга, която ще обезпечи на бизнеса повече еластичност, подвижност и ефикасни връзки, без риск от пропускане на позвънявания.

A1 Cloud PBX съставлява цялост от софтуерно-базирана телефонна централа, ситуирана в център за данни на А1, IP телефонни апарати от друг клас съгласно условията на потребителя и приложение за диалози от мобилен телефон или компютър.

Към услугата бизнес организациите могат да употребяват също и пакетни оферти с включени минути за диалози към разнообразни дестинации, както и апаратура, настройка и поддръжка от страна на инженери на А1.

A1 Cloud PBX усъвършенства връзката на фирмите с техните клиенти и сътрудници, както и вътрешно, сред чиновниците, подчертаха от доставчика на услугата. Решението обезпечава съвременна телефонна услуга освен в офиса, само че и при отдалечена и хибридна работна среда.
още по темата
Услугата се явява сложно решение за телефония както за дребни и междинни предприятия, по този начин и за огромни компании и компании, предлагащи колцентър услуги, чиято активност изисква да са непрестанно разполагаем за поддръжка на клиентите. Така даже техните чиновници да са мобилни, да работят отдалечено или в хибриден модел, ще могат да отговорят на всички входящи позвънявания.

С потребление на A1 Cloud PBX посредством софтуерно-базирана телефонна централа организациите получават по-ефективна телефонна връзка, като за задачата могат да употребяват както стационарни IP-базирани телефонни апарати, по този начин и мобилните си телефони или десктоп приложение със слушалки.

Обажданията могат да се одобряват на най-удобното за потребителя устройство в съответния миг от деня и да се трансферират по-късно на друго устройство. Така отпада рискът от пропуснати позвънявания и всяко входящо повикване ще доближи до подобаващия човек от екипа или ще бъде поето от негов заместител.

С функционалностите Cloud Call Centre към A1 Cloud PBX операторите и супервайзорите в контактните центрове разполагат с интерфейс, където се пресъздават всички значими за работата им данни – чакащите в опашка позвънявания, времето на изчакване, дейните оператори, статистически данни за обработени позвънявания и техния статус. От своя страна, супервайзорите могат да слушат диалозите в действително време и да се намесват при нужда.

Услугата разрешава запис и предпазване на всички телефонни диалози в център за данни на А1 за толкоз време, колкото е належащо, като клиентът може да изтегли тези записи и да ги съхранява в негова среда. Така бизнес организациите реализират сходство с регулаторни условия и могат да наблюдават хронологията на връзката с техни клиенти и контрагенти.

Сред функционалностите, които корпоративните клиенти на А1 могат да употребяват с новата услуга, са ограничение на изходящите позвънявания по разнообразни критерии, автоматизирано гласово меню IVR на няколко равнища, Hunt Groups (които разрешават интелигентно ориентиране на входящите позвънявания към няколко разнообразни потребители), основаване на „ черен “ и „ бял “ лист с телефонни номера, включващи предефинирани неразрешени или позволени за прозвъняване дестинации.

Клиентите на услугата разполагат също с опция за добиване на статистики за извършените диалози, музика при изчакване, fax-to-mail и други варианти, които обезпечават ефикасна връзка и надзор на използването на телефоните.

Инсталацията и конфигурацията на решението се правят от инженери на А1 България, като клиентът може да ръководи и следи параметрите на услугата през уеб-базиран портал на български език. Услугата A1 Cloud PBX е конфигурирана върху сървъри в сертифициран дейта център на А1 с висока степен на сигурност и надеждност. Корпоративните клиенти получават цялостна професионална поддръжка от А1 за целия интервал на контракта, прецизираха от телекома.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР