Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“,

...
Организациите на БСП в столичните райони „Младост“, „Нови Искър“, „Подуяне“,
Коментари Харесай

БСП има още 5 кандидати за районни кметове в София

Организациите на Българска социалистическа партия в столичните региони „ Младост “, „ Нови Искър “, „ Подуяне “, „ Сердика “ и „ Панчарево “ дефинираха претендентите си за кметове, оповестиха от пресцентъра на партията.

В „ Младост “ Българска социалистическа партия ще поддържа кандидатурата на арх. Стефан Стефанов. Той е номиниран от предприемчив комитет. Стефанов е основен проектант на региона, работил е като архитект публично и жилищно строителство. На 44 години е.

Социалистите в „ Нови Искър “ издигат ръководителя на районната организация Милко Панов. Той е на 50 години и има дълготраен стаж в областта на превоза.

Българска социалистическа партия – Подуяне залага на 44-годишния правист Веселин Жечев, който се занимава с търговия.

Кандидатът за кмет на регион „ Сердика “ ще бъде Янко Янков. 63-годишният магистър по военно дело, транспортно строителство и обществена администрация има управнически опит в региона на транспортното стрителство. Янков е бил член на надзорния и управителния съвет на „ Локомотив София “ и шеф щаб на спортната школа на клуба.

В „ Панчарево “ Българска социалистическа партия застава зад самостоятелния претендент за областен кмет Радко Петров. Той е строителен инженер и е шеф на строителна компания. На 72 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР