Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“

...
Организациите на БСП в „Искър“, „Лозенец“, „Люлин“, „Банкя“ и „Кремиковци“
Коментари Харесай

БСП – София определи кандидатите си за кметове в още 5 столични района

Организациите на Българска социалистическа партия в „ Искър “, „ Лозенец “, „ Люлин “, „ Банкя “ и „ Кремиковци “ дефинираха претенденти си за районни кметове. Това оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия - София.

Кандидатът на социалистите в „ Искър “ е Борис Цветков – общински консултант и ръководител на районната организация на партията. Той е математик на 45 години.

Българска социалистическа партия – Лозенец също залага на своя ръководител Николай Велчев. Той е 37-годишен икономист. Работата му е обвързвана с практикуване на инвеститорски и финансов надзор.

В „ Люлин “ Българска социалистическа партия издига Мая Александрова. Той е икономист на 52 години, занимава се с частен бизнес.

В „ Банкя “ социалистите ще поддържат 31-годишния Иво Пиперов, който ще се кандидатира като самостоятелен. Той работи във компания за преводи и заверка.

Българска социалистическа партия – Кремиковци ще разчита на Цецка Кочкова, която е ръководител на районната организация. Той е учебен психолог на 57 години. Кочкова е била кмет на Долни Богров (2011 – 2015).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР