Организаторката на скандалния конкурс Мис Силикон полетя от 52 метра

...
Организаторката на скандалния конкурс Мис Силикон полетя от 52 метра
Коментари Харесай

Мариана Маринова след скока с бънджи: Най- прекрасните неща ви очакват от другата страна на страха!


Организаторката на скандалния конкурс Мис Силикон полетя от 52 метра и показа прекарването си с почитателите си в обществените мрежи. Ето какво написа тя:

„ Най- прелестните неща ви чакат от другата страна на страха! Накратко по какъв начин стигнах до този извод! Мечтаех за този скок дълго /обещавам идващият да е от 200м и да е надолу с главата. Запалих колата и потеглих към Аспаруховия мост във Варна, една от най- атрактивните дестинации за скок с бънджи у нас.

Тръгнах уверена и мощно решена, че ще скоча. Колебанието пристигна още на табелката “Варна” и се ускори, когато паркирах колата при започване на моста и потеглих пешком по него. Признавам си откакто ме завързаха и бях инструктирана какво да направя се отхвърлих три пъти /качвах се на преградата на моста и със сърце в петите слизах на земята/. Третият опит беше сполучлив. Не мога да ви опиша с думи полета, това е нещо, което би трябвало да изживеете сами. Аспаруховия мост се намира във Варна на основен път Е87 и е с височина 52м. Не е нужна предварителна резервация за скока, заплаща се на място. Момчетата Adrenalin са неповторими, подхождат с самообладание и схващане! Благодаря за това необикновено преживяване и, че не ми позволихте да се откажа @adrenalin.bg “, написа Мариана Маринова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР