Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се обяви за

...
Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се обяви за
Коментари Харесай

Сексбомба шокира във "Фермата"

Организаторката на състезания за хубост Мариана Маринова се разгласи за фешън икона във „ Фермата: Нов свят “, на инат на нелепия тип, който закупи броени дни след старта на предаването, оповестява "Монитор ".

Макар и част от тима на богатите, Маринова бързо загуби лустрото си в изискванията на фермерския живот.

При разпределението на седмичните задания в шоуто тя осъмна в спалнята на чорбаджиите с шлайф машина в ръка. Преди да се захване със шкуренето на дървените греди обаче шефката на силиконките у нас си направи тюрбан от черен плик за отпадък.

„ Ти не знаеш какъв прахуляк пада! Ситен и наследник. Трябва да се погрижа за себе си, въпреки всичко това съм аз – фешън икона. “, отсече Мариана, до момента в който се кипреше пред огледалото в банята.

„ Може ли човек с 1300 чифта бански да не е фешън икона? “, подкачи я софтуерният милионер Митко, който редеше плочки зад тила й.

Маринова го тушира с още по-шокираща статистика за дрешника си: И със 700 чифта обувки, не забравяй!

„ За мен външния тип в никакъв случай не е бил преди всичко, нито мнението на хората. Въпреки нелепия метод, по който наподобявам, се веселя, че съм с розови ботуши и имам готин тюрбан от найлон, с цел да не се покрие косата ми със стърготини “, показа още Маринова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР