Организаторите се включват в каузата на българската игра Squirrel Attack

...
Организаторите се включват в каузата на българската игра Squirrel Attack
Коментари Харесай

Специални гости на юбилейното издание на Game Dev Summit Monthly са XS Software и Ivent Games

Организаторите се включват в идеята на българската игра Squirrel Attack и фондация “Сийдър ” за поддръжка на младежи в неравностойно състояние
  Десето юбилейно издание на networking събитието за разработчици на игри Game Dev Summit Monthly ще събере на една сцена техническия шеф на XS Software Александър Благоев и Любомир Илиев от инди студиото Ivent Games . Събитието, което се реализира с поддръжката на Playwing, ESL България и Haemimont Games, ще се организира на 29 ноември в столичния клуб Culture Beat от 19:00 ч . Неговият край ще бъде специфичен ултравиолетов шампионат на българската игра Squirrel Attack, част от серия благотворителни игри – “Коледни катерици ”, които поддържат задачата на фондация “Сийдър ”. Всички средства, събрани в границите на събитието, ще бъдат дарени на деца и младежите в неравностойно състояние от Кюстендил и Казанлък.
“Космически средновековни дуели в мола или в резюме нашата история и какво (не)научихме“ е тематиката на лекцията, която ще показа Александър Благоев, механически шеф на XS Software, компания добре позната на българските консуматори с паметни игри като Sofia Wars, Bulfleet, Hanovete и други Александър, който е част от екипа на компанията към този момент 11 години, е работил е по голям брой планове, сред които Khan Wars и Lady Popular.
Любомир Илиев от Ivent Games, ще опише за финансираната посредством Kickstarter игра Strength Of The Sword Ultimate. Играта е един от дребното сполучливи български планове в платформата за групово финансиране, която съумя да събере 88,093 щ.д. през 2015 година Любомир започва своята професионална кариера през 2001, като то Flash аниматор за web и през годините минава през разнообразни позиции в компании, вариращи от дребни, безредни инди студия до колоси като Ubisoft.

Юбилейното издание на Game Dev Summit Monthly ще приключи с ултравиолетов шампионат по Squirrel Attack Board Game, част от серия благотворителни игри – “Коледни катерици ”, които поддържат задачата на фондация “Сийдър ”. Фондацията е най-голямата организация в България, предоставяща 24-часова фамилна грижа на деца и младежи в неравностойно състояние.

Участието в Game Dev Summit Monthly е изцяло гратис, само че изисква регистрация на:https://bit.ly/2QN3lSr
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР