Организаторите на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг (9-25 февруари) направиха

...
Организаторите на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг (9-25 февруари) направиха
Коментари Харесай

Чутовен и комичен гаф на Олимпиадата в Пьончанг

Организаторите на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг (9-25 февруари) направиха всеизвестен и смешен гаф единствено дни преди началото на надпреварите. Те доставиха на готвачите на норвежкия тима голямото количество от 15 000 яйца, а скандинавците са поръчали единствено 1500, осведоми NRK.

Норвежкото издание отбелязва, че виновността за гафа може да се подели сред двете страни. Вместо да употребяват професионални преводачи при онлайн контактуването между тях, те са се доверили на интернет стратегия за превод. Така се стигнало до доставянето на голямото количество яйца, написа Блиц.

„ Дойде камион, който беше на половина цялостен с яйца. Бяхме доста учудени, когато започнахме да разтоварваме, а опаковките като че ли нямаха край. Сега ще би трябвало да вършим омлети, да варим и пържим яйца, както и да готвим сьомга с яйца. Освен това се надяваме, че ще ни се наложи да приготвим доста сладкиши, с които по традиция награждаваме нашите медалисти “, описа един от готвачите.

Това е вторият гаф с норвежката олимпийска делегация. Само преди дни стана ясно, че спортистите от страната са отказали да носят част от формалните си облекла за Пьонгчанг 2018, защото по тях имало нацистки знаци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР