Организаторите на веригата Kinder Joy of moving Tennis Trophy взеха

...
Организаторите на веригата Kinder Joy of moving Tennis Trophy взеха
Коментари Харесай

Отложиха финалите на веригата Киндер + за месец февруари 2021 година

Организаторите на веригата " Kinder Joy of moving Tennis Trophy " взеха сложното решение да отсрочат финалите, оповестяват от Българската тенис федерация. Първоначално плануваните финали за трофея от 14 до 17 ноември ще се състоят от 15 до 18 февруари 2021 година. Причината за това решение е изключителната обстановка COVID-19, изключително в Испания, а също и тъй като интернационалните пътувания са доста сложни в този миг.

" Това е доста мъчно решение, само че главната му цел е сигурността и здравето на играчите, треньорите, родителите и техните фамилии, изключително посредством план като " Kinder Joy of Moving ", който предизвиква насладата, заниманието, честната игра и придвижване ", разяснява Рита Гранде от уредниците.

Организаторите се надяват на разбирането от всички наранени страни. България взе участие в програмата за четвърта поредна година. След отлаганията заради епидемията от ковид БФТ организира 6 шампионата във възрастовите групи до 9 и 10 години и 4 шампионата до 11 и 12 години. В тях децата се съревноваваха между тях, с цел да излъчат представителите за интернационалните финали.

Класираните състезатели преди всичко в крайните класации получават опцията да вземат участие във финалния международен шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР