Организаторите на “Уимбълдън” са изправени пред нов сериозен проблем, след

...
Организаторите на “Уимбълдън” са изправени пред нов сериозен проблем, след
Коментари Харесай

Редица контузени “сребролюбци” мамят фенове на “Уимбълдън”

Организаторите на “Уимбълдън” са изправени пред нов сериозен проблем, откакто цели седем души се отхвърлиха заради травми в първия кръг на тенис шампионата от Големия шлем на “свещената трева” в Лондон.

И до момента в който Ник Кирьос и Фелисиано Лопес не могат да се дефинират за “сребролюбци” и измамници, то почитателите на централния корт несъмнено бяха излъгани от Мартин Клижан и Александър Долгополов. Те прекараха надлежно по 40 и 42 минути в игрова конюнктура против Новак Джокович и Роджър Федерер, преди да се откажат заради контузии, а чехът явно имаше усложнения в напредването още през цялото време.

Янко Типсаревич пък счупи всевъзможни върхове с 15-минутния си престой на корта против Джаред Доналдсън (0:5), само че за петте извоювани точки прибра солидните 35 хиляди паунда от наградния фонд. Бърнард Томич пък най-нагло си призна, че му е станало скучно на корта и просто доиграл мача си с Миша Зверев, който го победи в три сета. По предписание единствено за поява за началото на мача на тенисистите се поставят въпросните пари, което докара до сходни фарсове и уредниците може да решат да трансформират правилника за следващата година и да би трябвало да се изиграе избрана част от дуела или пък да се завоюва победа, с цел да получи състезател парче от наградния фонд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР