Организаторите на тенис турнира от сериите АТР 250 в София

...
Организаторите на тенис турнира от сериите АТР 250 в София
Коментари Харесай

Sofia Open пази уайлд кард за Григор Димитров


Организаторите на тенис шампионата от сериите АТР 250 в София оповестиха листата с участниците, които досега са уверили наличието си. Сред тях личат куп имена на топ играчи и звезди на международния спорт, само че към този момент към момента липсва това на Григор Димитров.

Изпълнителният шеф на Sofia Open Кавери Годхинди съобщи, че уредниците са в непрестанна връзка с Григор и екипа му и ще пазят до последно “уайлд кард” за него.

“Към момента продължаваме да сме в непрестанна връзка с Григор Димитров и хората от неговия щаб. Както знаете, той подписа контракт за присъединяване на Sofia Open за истинските дати в края на септември и началото на октомври. Надяваме се, че Григор, който безспорно обича България, ще играе на пренасрочения Sofia Open и ще одобри „ уайлд кард”, която пазим особено за него. А що се касае до другите две „ уайлд кард”, доста топтенисисти демонстрират интерес към тях и решението на кого да бъдат дадени ще бъде оповестено в идващите седмици “, съобщи Кавери Годхинди, изп. шеф на Brandplus и Sofia Open.”

Димитров отхвърли присъединяване тази седмица в Санкт Петербург, както го направиха съвсем всички авансово записани звезди. Той се чака да играе във Виена (АТР 500) и Париж ( “Мастърс”), както и вероятно в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР