Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните

...
Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните
Коментари Харесай

SFW Пресконференция: Последни щрихи преди началото на грандиозното събитие

Организаторите на софийската седмица на модата и част от колоритните участници се събраха, с цел да ни дадат късмет да надникнем зад кулисите на най-грандиозното фешън събитие.

Журналисти, фотографи и блогъри извършиха една от залите на хотел Маринела, с цел да научат повече по отношение на Sofia Fashion Week – стилното събитие, което може да се похвали освен със своята мащабност, само че и с извънреден медиен интерес. Присъстващите се срещнаха с акцентите от програмата на тазгодишното издание, показани от уредниците, измежду които притежателят на Code Fashion, Мария Бонева, и PR мениджърът на SFW и хотел Маринела, Ангелина Ангелова.

Те ни описаха за миналогодишния триумф на Pop Up Store, концепцията за който се разпростира тази година, с цел да обхване всички участници от събитието. Този нов детайл от програмата на SFW ще даде опция на всички български и международни дизайнери да изложат моделите от подиума в магазин, където гостите ще могат да закупят своите любимци.

Шоурумът, както и неповторимата шатра за Ентъртейнмънт ще бъдат обзаведени от генералния сътрудник на събитието бутикови мебели Nurus. На цялата повърхност в двора на събитието ще бъдат изложени последните модели на BMW и Mini - също публични сътрудници на събитието. Бутикови парфюми Martinez ще показват последните си хитови аромати за сезона.

По време на конференцията Илияна Петрова ни описа и за първата театрална изява на дългогодишният сътрудник на SFW– Plavai.bg, посредством която ще бъде показана свежата колаборация с Miami Bag. Албена Петрова се погрижи да ни разведе и из обилния свят на фешън къща Curiel и марката за парфюми Angelo Caroli, които ще долетят от Монтенаполеоне, Италия с цел да заразят Sofia Fashion Week със своите жанр и великолепие.

Междувременно, дизайнерите на Princess Fashion, FEDE, Djofra и Imane, показаха концепциите зад новите им сбирки и ни дадоха късмет да надникнем в тях, представяйки по два от моделите, които чакаме да забележим на подиума.

Както традицията повелява, и този път седмицата на модата ще се организира в зала EFE на хотел Маринела. Там ще ни чакат четири тематични вечери, всяка от които превъзходен извор на ентусиазъм и букет от позитивни страсти. За първа година функциите на водещи за три от вечерите са поверени на лицата на FaceControl, Златина Иванова и Елица Стойчева. На подиума чакаме да забележим и дългогодишните сътрудници на SFW, Christian of Roma, които ще ни омаят с извънредно коафьорско шоу.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР