Организаторите на София Оупън 2019 са подготвили и специална инициатива,

...
Организаторите на София Оупън 2019 са подготвили и специална инициатива,
Коментари Харесай

Звездите на световните тенис ще се запознаят с българските традиции

Организаторите на " София Оупън " 2019 са подготвили и специфична самодейност, с която да срещнат международните тенис звезди с българските обичаи. В понеделник от 15:30 часа пред " Арена Армеец " част от звездните участници на шампионата ще се потопят в неповторимата атмосфера на обичайни български хора и звучене. Същото по този начин тенисистите ще получат самостоятелни уроци за стъпките на родните танци, с цел да могат в неподготвено надиграване да се дефинира кой е номер 1.

Организаторите на шампионата от сериите ATP 250 " София Опуън " 2019 взаимно със " Сдружение Азбукари " са подготвили за всички " Пробуждане с хоро ". Инициативата традицинно се прави на Националния празник на България с апел за обединяване на българите у нас и по света със признака на единението, силата, силата на духа и тялото - българското хоро. Сега обаче следва особено издание в понеделник, с цел да се покаже хубостта и неповторимото звучене на България на международните тенис звезди.

Група " Тъпани и гайди " ще пресъздадат родопския тон с осъществяване за всички на гайди, барабан, диджериду и национален реализатор. Традиционният български дух и звучене ще бъде удължен от клуб по национални танци " Витоша " със признака на българщината и националната ни еднаквост - хорото.

Всички искащи почитатели могат също да се заловен на хорото пред " Арена Армеец ". А по-късно и да се насладят на извънредно забавните мачове още от първия кръг на " София Оупън ". На централния корт не преди 16:00 часа ще излезе Адриан Андреев против Матю Ебдън (Австралия). Гвоздеят на програмата за 4 февруари е срещата сред трикратния първенец от шампионатите от Големия шлем Стан Вавринка (Швейцария) и финалиста от миналогодишното издание на шампионата в София Мариус Копил (Румъния).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР