Организаторите на престижните музикални награди "Грами" обявиха, че затягат правилата

...
Организаторите на престижните музикални награди "Грами" обявиха, че затягат правилата
Коментари Харесай

Променят част от правилата на наградите Грами - slava.bg

Организаторите на влиятелните музикални награди "Грами " оповестиха, че стягат разпоредбите за спор на ползи след обвиняванията за нередности при номинациите.

Следващата гала за оповестяване на оценките ще се състои през януари 2021 година, както е планувано, макар че пандемията от новия ковид наложи промени в графиците на доста културни събития.

Според новите правила, оповестени от американската Национална звукозаписна академия, членовете на комисиите, които предлагат актьори за "Грами ", би трябвало да заявяват авансово дали имат финансови, фамилни или други обвързаности с номинираните. Ако не го сторят непринудено, ще бъдат изключвани от комисиите в бъдеще.

Обвиненията за нередности в процеса на номиниране за влиятелните музикални награди насочи през януари някогашната изпълнителна директорка на академията Дебора Дуган. От академията дадоха отговор, че изказванията й за лансиране на избрани актьори от страна на членовете на комисиите са "категорично подправени, подвеждащи и погрешни ". По-късно Дуган бе уволнена.

Новите правила ще бъдат оповестени на уеб страницата на академията.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР