Организаторите на предстоящото през следващата година автомобилно изложение (IAA) в Мюнхен, което

...
Организаторите на предстоящото през
следващата година автомобилно изложение
(IAA) в Мюнхен, което
Коментари Харесай

Автосалон Мюнхен 2021: Каква е концепцията

Организаторите на идното през следващата година автомобилно изложение (IAA) в Мюнхен, което се явява правоприемник на класическия конгрес във Франкфурт, обявиха нови детайлности към концепцията, на която залагат за пилотното издание на събитието.

"IAA се развиваше през годините непрекъснато, само че през 2021 година ние поставяме фундаментално ново начало ", коментира Хилдегард Мюлер, президент на германската асоциация на автомобилната индустрия (VDA).

Като съществена задача, която са си поставили уредниците е провеждането на разговор, както сред потребителите и производителите, по този начин и сред отделните фирми, политически и държавни структури.

Концепцията за провеждането на Автосалон Мюнхен 2021 предвижда обособяването на три тематични зони в града, всяка със своя персоналност и основно предопределение. Първата от зонита- Summit, ще бъде ситуирана на територията на Messe Munchen, и по всяка вероятност ще предложи класическо поле за изява на изложителите и посетителите.

Втората зона на IAA 2021 ще бъде Blue Lane и както подсказва името съставлява тестови маршрут, по който искащите ще могат да се допрян до най-новото от света на автомобилостроенето и подвижността като цяло, както и да прегледат някои от най-забележителните елементи на Мюнхен.

Blue Lane ще се явява също по този начин и връзка между основните изложбени площи в Summit и третата обособена зона- Open Space, където различни бизнеси (автомобилни и свързани с подвижността като цяло) ще разпологат свои краткотрайни уреди.

Автосалон IAA 2021 ще се организира в Мюнхен от 7 до 12 септември.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР