Организаторите на Откритото първенство на САЩ по тенис ще решат

...
Организаторите на Откритото първенство на САЩ по тенис ще решат
Коментари Харесай

През юни ще решат дали ще има US Open тази година

Организаторите на Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис ще решат през юни дали през сегашния сезон ще бъде извършен последният от шампионатите от "Големия шлем ". Съществува дребна възможност дуелите на "Флашинг Медоус " в Ню Йорк да се изиграят без аудитория.

"Може и да играем без фенове. Към момента всички вероятни решения са на масата пред нас. Нека бъдем почтени и да кажем, че не желаем и не би трябвало да се стига до мачове пред празни трибуни. Това не би било в духа на тениса. Става дума за здравето и благоденствието на всички, почитатели, състезатели и поддържащите екипи на шампионата ", обявиха уредниците на Ю Ес Оупън.

Откритото състезание на Съединени американски щати би трябвало да се организира от 31 август до 13 септември. До момента Ню Йорк пострада най-вече от пандемията с Ковид-19 в Съединени американски щати, като умрелите след заболяване от новия вирус в града са над 10 хиляди.

Откритото състезание на Франция беше преместено за интервала 20 септември-4 октомври. Всяка година "Ролан Гарос " се играе през май. Провеждащият се по традиция през юни "Уимбълдън " беше анулиран поради пандемията от ковид.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР