Организаторите на Откритото първенство на Австралия обявиха неделната програма на

...
Организаторите на Откритото първенство на Австралия обявиха неделната програма на
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе посред нощ 1/8-финала си

Организаторите на Откритото състезание на Австралия оповестиха неделната стратегия на шампионата. Според нея най-хубавият роден тенисист Григор Димитров ще излезе за дуела си от 1/8-финалите против Франсис Тиафо не преди 04:00 часа българско време.

Двамата ще играят на корт Melbourne Arena, като преди този момент там има мач на двойки. Българинът има две победи от два мача против младия американец. Миналата година на " Мастърс " -а в Канада Григор надви мъчно на откритите твърди кортове със 7:6 (1), 3:6, 7:6 (4), a на демонстративния шампионат Laver Cup в зала той бе много по-убедителен с 6:1, 6:4.
Coming to visit us tomorrow?

Our Day 7 schedule is here: https://t.co/uRxRn14qEO #AusOpen pic.twitter.com/AI5ESx6JPD
— #AusOpen (@AustralianOpen) January 19, 2019

Първи на централния корт на следващия ден ще се изправят Петра Квитова и Аманда Анисимова. След това Мария Шарапова ще срещне локалната представителка Ашли Барти, а Рафаел Надал ще би трябвало да се оправи с Томаш Бердих. Във вечерната сесия шесткратният първенец Роджър Федерер ще играе със Стефанос Циципас, а последната среща на Rod Laver Arena за деня ще е сред Слоун Стивънс и Анастасия Павлюченкова.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР