Организаторите на олимпийските игри в Токио са започнали да разглеждат

...
Организаторите на олимпийските игри в Токио са започнали да разглеждат
Коментари Харесай

Вариант за Олимпиада без зрители, десетки хиляди посрещнаха факела в Сендай

Организаторите на олимпийските игри в Токио са почнали да преглеждат вероятните разновидности за отсрочване на най-голямото спортно събитие в света за 2020 година поради пандемията от ковид. Сред тях е и провеждането на игрите без фенове.

Това заяви Ройтерс, като се базира на два свои източника, осведомени с диалозите. От държавното управление на Япония неотдавна оповестиха, че изобщо не се разисква вид за отсрочване на Игрите, които би трябвало да бъдат открити на 24 юли.

" Изготвяме различни проекти – B,C и D, като търсим разнообразни благоприятни условия за отсрочване във времето ", споделя единият източник, който е непосредствен до организационния комитет.

Той разяснява още, че се преглежда и вид за осъществяване на Игрите без фенове, само че другите варианти ще бъдат обширно дискутирани от организационния комитет в края на март.

Другият неизвестен източник, който също е непосредствен до организационния комитет, пък разкрива, че измежду обсъжданите благоприятни условия е отсрочване на олимпийските игри с една или две години.
Част от уредниците се надяват и на по-благоприятен сюжет, съгласно който Игрите може да бъдат отсрочени с месец или 45 дни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР