Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет

...
Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет
Коментари Харесай

Олимпийските игри в Токио ще започнат на 23 юли 2021 година

Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет са реализира съглашение Игрите, които бяха отсрочени, да се проведат сред 23 юли и 8 август 2021 година, заяви японската национална агендия " Киодо ", представена от Българска телеграфна агенция.

Официалното удостоверение на новината се чака в околните часове или най-вече дни, като то би трябвало да бъде съобразено и с малките екрани, държащи правата за излъчването на форума.

Олимпийските игри в Токио трябваше да се състоят това лято от 24 юли до 9 август, само че поради пандемията от ковид COVID-19 бяха отсрочени за идната година.

Организаторите им обаче към момента не са взели дефинитивно решение за това какво да се прави със закупените досега билети, оповестява " Ройтерс ". Отлагането обаче може да попречи на част от искащите да посетят Игрите и ще докара до съществени финансови загуби за уредниците.

Първоначално управляващите в Токио оповестиха, че към този момент закупените билети ще важат и за новите дати, само че е допустимо да бъдат измислени и други разновидности.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР