Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет

...
Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет
Коментари Харесай

Японската агенция разкри за договорка за датите на Токио 2021

Организаторите на Олимпийските игри в Токио и Международният олимпийски комитет са реализира съглашение Игрите, които бяха отсрочени, да се проведат сред 23 юли и 8 август 2021 година, заяви японската национална агендия "Киодо ".

Официалното удостоверение на новината се чака в околните часове или най-вече дни, като то би трябвало да бъде съобразено и с малките екрани, държащи правата за излъчването на форума. Олимпийските игри в Токио трябваше да се състоят това лято от 24 юли до 9 август, само че поради пандемията от ковид COVID-19 бяха отсрочени за идната година.

Организаторите им обаче към момента не са взели дефинитивно решение за това какво да се прави със закупените досега билети, оповестява "Ройтерс ".

Отлагането обаче може да попречи на част от искащите да посетят Игрите и ще докара до съществени финансови загуби за уредниците. Първоначално управляващите в Токио оповестиха, че към този момент закупените билети ще важат и за новите дати, само че е допустимо да бъдат измислени и други разновидности.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР