Организаторите на Олимпийските игри в Париж ще пуснат десетки хиляди

...
Организаторите на Олимпийските игри в Париж ще пуснат десетки хиляди
Коментари Харесай

Хиляди допълнителни билети за Олимпиадата във Франция

Организаторите на Олимпийските игри в Париж ще пуснат десетки хиляди спомагателни билети в четвъртък, когато ще покажат дизайна на медалите.

Продажбата ще стартира в 10:00 часа сутринта локално време на формалния уебсайт, като местата ще бъдат налични за всички спортове. Пропуските ще се продават без лотария. Организаторите споделиха, че 95 % от тези нови билети ще бъдат за надпревари в региона на Ил дьо Франс към Париж, а 45% от свободните места ще се оферират за по-малко от 100 евро.

Билетите за церемониите по откриването и закриването на Игрите и Параолимпийските игри също ще бъдат пуснати в продажба, осведоми Българска телеграфна агенция.

Игрите в Париж, които ще се проведат от 26 юли до 11 август тази година, ще включват 32 спорта и 48 дисциплини. След това Параолимпийските игри са планувани от 28 август до 8 септември.

Организаторите споделиха, че са продали " малко под 8 милиона " билета от общо 10 милиона налични за Олимпиадата, като спомагателни ще бъдат пуснати с наближаването на Игрите. Продажбата на пропуски за Параолимпиадата е непрекъснато отворена на формалния уебсайт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР