Организаторите на новогодишните празници в Берлин създават „специална безопасна зона

...
Организаторите на новогодишните празници в Берлин създават „специална безопасна зона
Коментари Харесай

Германките в кошара за ЧНГ, далече от мераците на...

Организаторите на новогодишните празници в Берлин основават „ специфична безвредна зона за дамите “, с цел да ги защитят от половите похищения от страна на мигрантите. За това оповестява BBC News.

Местните управляващи се решили на сходни ограничения, откакто преди две години в редица немски градове дамите се оплакаха, че мигранти са ги нападали полово в новогодишната нощ. Идеята за основаването на сходни специфични зони по време на всеобщи мероприятия не се утвърждава от всички. Много считат това за дискриминация, написа Блиц. Отпразнуването на Нова година на 31-ви против 1-ви януари в Берлин ще се състои при Бранденбургските врата. Според упованията на него ще участват хиляди поданици и посетители на града.

През нощта на 1 януари 2016 година в Кьолн към 1, 5 хиляди немски дами бяха подложени на полови похищения. Те разкриха по-късно, че нападателите са били най-вече мигранти от страни от Близкия Изток и Северна Африка. До случаи на всеобщи набези на дами се стигна и по-късно. В края на май предходната година в полицейското ръководство в Дармштад постъпиха към две хиляди недоволства от дами, които твърдели, че са били нападнати полово от мигранти по време на провеждащия се в града музикален фестивал.

В началото на юли 2016 година полицията в Дюселдорф заяви за нова вълна от сходни закононарушения, които ставали в публични басейни на града.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР