Организаторите на най-престижните музикални награди във Великобритания – БРИТ, които

...
Организаторите на най-престижните музикални награди във Великобритания – БРИТ, които
Коментари Харесай

Били Айлиш води звезден отбор на сцената на БРИТ - slava.bg

Организаторите на най-престижните музикални награди във Англия – БРИТ, които ще се състоят на 18 февруари в лондонската зала О2, оповестиха публично листа със звезди, които ще създадат осъществявания онлайн по време на церемонията за връчването на наградите.

Начело на програмата е детето феномен Били Айлиш, която тази година получи номинация в категория „ Международна изпълнителка на годината “. Припомняме, че 18-годишното нацупено момиче се бори и за общо 6 награди „ Грами “ тази година, като сложи и връх за най-млад реализатор номиниран в четирите съществени категории -„ Албум на годината “ с When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, „ Песен на годината “ и „ Запис на годината “ с Bad Guy, и „ Най-добър нов актьор “.

На сцената на зала О2 ще се качат още Хари Стайлс, Луис Капалди, Стормзи и Мейбъл. Всички те ще се борят за статуетки БРИТ като Стайлс ще опита да грабне два наградата – в категория „ Най-добър реализатор “ и „ Албум на годината “ за Fine Line.

Капалди пък е с най-вече шансове за самопризнание – 4 - „ Албум на годината “ за Divinly Uninspired to a Hellish Extent, „ Песен на годината “ със Someone You Loved „ Най-добър реализатор “ и „ Най-добър нов реализатор “. Стормзи, който регулярно обира премиите, и Мейбъл пък ще се съревновават за по три статуетки и ще тръпнат зад кулисите, до момента в който се приготвят за живите си осъществявания на церемонията.

Източник: Monitor
Снимка: Ройтерс
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР