Организаторите на масовото ходене на плаж, начело със съпредседателя на

...
Организаторите на масовото ходене на плаж, начело със съпредседателя на
Коментари Харесай

Напрежение в района на парк „Росенец“

Организаторите на всеобщото вървене на плаж, отпред със съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов, не бяха позволени от полицията в парк „ Росенец “.



От полициятао бясниха, че задачата е да не се стигне до конфликти на етническа основа, тъй като наоколо до лятната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган към този момент имало летовници – симпатизанти на придвижването, пристигнали още нощес.
Масово скупчване на симпатизанти на Движение за права и свободи в региона на парк „ Росенец “ (СНИМКИ И ВИДЕО) То е в отговор на инциативата „ всеобщо вървене на охранителен плаж “ до парцел, в който се намира Ахмед Доган
Поддръжниците на Движение за права и свободи се събраха в региона рано сутринта, преди да стартира плануваният за 11 ч. митинг под надпис „ всеобщо вървене на охранителен плаж “.

Христо Иванов реши да измести митинга си пред общината в Бургас, а по-късно заено с кмета на Бургас Димитър Николов се върнаха в парка.
Протестът на Христо Иванов от парк „ Росенец “ се мести пред общината в Бургас Причината – в региона на парка от рано сутринта се събраха симпатизанти на Движение за права и свободи
В 12 ч. протестиращите от самодейността взеха решение да пробият кордоните от служители на реда, с цел да стигнат до плажа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР