Организаторите на конкурса „Мис Плеймейт“ - Христо Сираков, Любен Дилов

...
Организаторите на конкурса „Мис Плеймейт“ - Христо Сираков, Любен Дилов
Коментари Харесай

Променят Мис Плеймейт заради Нора Недкова

Организаторите на състезанието „ Мис Плеймейт “ - Христо Сираков, Любен Дилов и Борис Гълъбов, взеха решение да трансформират регламента на шоуто, въвеждайки психотест и инспекция на обикновени правописни качества на кандидатките, написа в. „ Телеграф “.

Причина за измененията и новите условия за безумните изявления от победителката от миналогодишната конкуренция Нора Недкова. 24-годишната хубавица безусловно взриви предаването „ Черешката на тортата “, в което взе присъединяване, а по-късно продължи да показва незнанието си посредством изявления в обществената мрежа Facebook.

Почитателите на състезанието са безапелационни, че не трябва да се дава поле за изяви на претендентки, лишени от маниери, сходно на Нора. Продуцентите на „ Мис Плеймейт “ също поддържат мнението им и концепцията, защото с възходящо учудване наблюдават нашествието на своите открития в телевизионните формати.

Освен почитателите на състезанието, феновете, станали очевидци на просташкото държание не Недкова, изричат твърдата си позиция, че русокосата би трябвало да върне купата. Мнозина считат, че признанието на русокоската е несправедливо и подозират, че слухът за пробутаните 20 бона за първо място е истина.

Преди шумните кавги с гримьора Валентин Кулагин, Нора стана за смях, изказвайки възмущението си от нашенците, които работят и живеят в чужбина. „ България става злобна страна и това е повода „ толкоз милиарди хора “ да напущат страната “, отсече изкусителката в ефир., разследване на което понесе редица отрицателни и от елементи иронични мнения в мрежата.

Нора не е нито първата, нито последната дама, станала жертва на хейта поради пропуски в образованието – най-култовите изявления, към момента принадлежат на Златка Димитрова, която обърка част от страните и столиците им в реалити предаването „ Биг Брадър “.

Скандал провокира и Джулиана Гани, която популяризира „ своите предни гърди “, с цел да реализира „ Благотворителната си цел “, както назова продажбата на имплантите си самата тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР