Организаторите на конференцията Sin City 8 трябваше да търсят ново

...
Организаторите на конференцията Sin City 8 трябваше да търсят ново
Коментари Харесай

За малко да се провали най-голямата оргия в света

Организаторите на конференцията Sin City 8 трябваше да търсят ново място за осъществяване на най-масовата в света оргия, написа изданието The Blast.

Тя бе планувана да се организира в хотел Embassy Suits в Лас-Вегас, само че мениджърът му се оказал срещу. Това ставало известно, откакто множеството билети за Sin City 8, в чиято цена бил включен престоят в Embassy Suits, били към този момент разпродадени.

Организаторите на конференцията са се договорили да реалокират оргията в Музея на еротичното завещание. Гостите, както е било планувано, са останали в Embassy Suits, а до музея ще ги водят безвъзмездни рейсове.

Оргията е планувана за 2 юни. Организаторите се надяват, че в нея ще вземат участие повече от хиляда души. Това ще разреши на Sin City 8 да усъвършенства върха, подложен на оргия с 500 участника в Япония през 2006 година

Музеят на еротичното завещание бе открит в Лас Вегас през 2008 година Сред експонатите там може да се види най-големият в света сексуален велосипед и автоеротична маса. Има обособени експозиции, отдадени на " Междузвездни войни " и Третия райх.

През април бе обявено, че поданици на американския град Касъл Рок, щата Колорадо са били обезпокоени от отвратителни звуци, които идвали от секс-вечеринка. Полицията не се намесила, защото идвали от частен дом, а за вход не се плащало.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР