Организаторите на Франкфуртския автосалон обявиха, че тази година мерките за

...
Организаторите на Франкфуртския автосалон обявиха, че тази година мерките за
Коментари Харесай

Еколози-екстремисти заплашват салона във Франкфурт

Организаторите на Франкфуртския автосалон оповестиха, че тази година ограниченията за сигурност на ревюто ще бъдат засилени, с цел да бъдат предотвратени офанзиви от страна от страна на нападателно настроени еколози, които се борят за протест на колите, оповестява Reuters.

Немската полиция към този момент проверява екстремистка група, наречена " Камъни в скоростната кутия ", откакто при започване на седмицата нейни представители са вандализирали повече от 40 първокласни автомобила в посланичество в гр. Кронберг им Таунус край Франкфурт. Те изпочупили стъклата на колите и млатили с чукове по каросериите, а обзавеждането на автосалона било потрошено.

В навечерието на ревюто във Франкфурт немската Асоциация на автомобилната индустрия ще опита да успокои напрежението, като предложения деятели на Greenpeace и Deutsche Umwelthilfe на полемика в Берлин на 5 септември. Там еколозите ще имат опция да обсъдят с ръководители на Daimler, BMW и VDA рецесията в климата и бъдещето на подвижността, оповестява Automotive News Europe.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР