Организаторите на Европейското първенство по художествена гимнастика в Киев прилагат

...
Организаторите на Европейското първенство по художествена гимнастика в Киев прилагат
Коментари Харесай

Сериозни противоепидемични мерки на ЕП по художествена гимнастика

Организаторите на Европейското състезание по художествена гимнастика в Киев ползват сериозен противоепидемичен протокол преди формалния старт на надпреварите на следващия ден.

В залата ограниченията за сигурност против COVID-19 са в действителност драконовски. На всяка една от гимнастичките беше изработен PCR-тест преди да бъдат пуснати за първи път да упражняват вътре в оборудването.

Всички, с изключение на гимнастичките, които играят на килима са задължени да носят защитни маски на лицето. Дезинфекцира се прецизно на всички места.

Днес беше ден за подиум тренировки. Ева Брезалиева и Стиляна Николова се постараха да създадат една мощна и ползотворна сесия, да се срещнат със залата, да усетят тръпката от огромното съревнование, което им следва.

Надпреварата при девойките стартира на 26 ноември в 11:00 часа българско време, а в 16:30 часа започват ансамблите, само че без присъединяване на България поради позитивните проби за ковид, които дадоха Ерика Зафирова и Петя Борисова и карантината на всички останали гимнастички от състава при дамите.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР