Организаторите на едно от най-значимите автомобилни изложения не само в Европа, но

...
Организаторите на едно от най-значимите
автомобилни изложения не само в Европа,
но
Коментари Харесай

Неясно бъдеще за Автосалон Женева

Организаторите на едно от най-значимите автомобилни изложби освен в Европа, но в международен мащаб- Автосалон Женева, днес разпространиха изказване, което буди подозрения по отношение на провеждането му през идната година.

Тазгодишното издание на салона в Женева беше напът да се състои, само че в следствие на анонсираните от швейцарското правителство ограничавания за масови събития, то беше . Изчакването до последния вероятен миг от страна на организаторите провокира сериозна полемика в автомобилния свят, като се чуха съществени недоволства освен от посетителите, само че и от самите автомобилни компании участници.

Днес GIMS (Foundation of the Geneva International Motor Show) обяви, че са се отказали да подават заявление за заем от страна на кантона на Женева, който би обезпечил малко под 16 милиона евро на организацията. От GIMS обаче анонсират, че поставените условия по заема опонират на устава на фондацията и последната, за жалост, е била принудена да се откаже от средствата.

Ако съглашението е било реализирано, GIMS биха разполагали със необходимите средства да покрият загубите си от отмененото ревю и да подготвят изданието му през 2021 година, което междувремнно получи и дати.

Организаторите на Автосалон Женева споделят, че главните изложители на събитието са ги насърчили и горещо са им препоръчали да възнамеряват издание за 2022 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР