Организаторът на екопротестите се оказа чиновник на партия “Зелените”. Петър

...
Организаторът на екопротестите се оказа чиновник на партия “Зелените”. Петър
Коментари Харесай

Г-н Борисов, вече мирише на бой! Този “амбриаж” от “Зелените” зове за граждански размирици! Искат да ви свалят пак с кръв

Организаторът на екопротестите се оказа служител на партия “Зелените”. Петър Кърджилов призовал еко деятели да излязат на улицата и да стачкуват нелегално против втория въжен превоз на Банско.

Сценарият на зелените лъсна във фейсбук. Те желаят да провокират безредица в страната.Нещо повече, желаят да предизвикат цивилен междуособици, които като нищо ще прелеят в кървясъл конфликт. Хора от Пиринско към този момент се заканиха, че ще дойдат със сопите на 4-и януари и ще желаят среща с протестиращите против поминъка им.

Сега “талибаните” се гласят да вършат мазало на автомагистралата край Перник. “20-30 индивида ще създадем няма подобен безпорядък. Останалите желаят не желаят ще се включат в протеста”, гласи проекта на БАН-аджията, който намерено плюе по страната, която другояче му дава лъскава заплатка да е PR на нещоси държавно.

Точно това е тъпото – против страната зове служител, който в действителност е на държавна заплата от години! Освен всичко друго, от зеления приятел Кърджилов лъха една амбриажност (долен ляв педал в автомоблила), както се вижда от фотосите му. Пич, за какво стачкуваш с дамска чанта!? На една от фотосите той пляска на гуруто си Тома Белев, откакто е похарчил държавна пара, с цел да провежда събитийце за национални носии, на което да го…награди. Какво общо има Зеленият Пеевски с носиите, никой не знае.



Eто кой в действителност е още Петър Кърджилов:

Д-р Петър Кърджилов е на 33 години от гр. София. Работи като специалист връзки с обществеността в Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при Българска академия на науките. Член е на Съюза на учените в България и Националния съвет на партия „ Зелените “.

А ето какво написа самит Кърджилов във Facebook: 

Petar Karjilov: Здравейте!

Ще се съберем тази вечер още веднъж в центъра ударна група, както и на 4 януари на огромен митинг също в центъра. Имаме потребност обаче от по-радикална, друга, шумна, зрелищна и безапелационна акция с присъединяване на повече хора. Споделям по тази причина тук за разискване предлагането на Младелин Младо от през вчерашния ден в групата Зелените във Facebook. Той имаше поради това да се случи през днешния ден, само че си би трябвало най-малко ден организация, тъй че можем, в случай че се съберем през днешния ден задоволително, да го създадем на следващия ден. За акцията са нужни хора с коли и повече хора без коли, които да изпълнят колите, несъмнено и образни материали. Също и човек с дрон, който да снима и да разпратим видеото, дружно с настояванията ни до европейски медии.



“За на следващия ден предлагам да се съберем 10-15 коли на кръговото на автомагистрала Люлин и Струма с Перник и да блокираме цялото придвижване. Там към 20 30 индивида ще създадем няма подобен безпорядък. Останалите желаят не желаят ще се включат в митинга.”

Потвърдили до в този момент присъединяване сме Младелин Младо Димитров (Младелин Димитров), Petko Kovachev, Marian Hristov (не мога да го тагна) и аз. Младо и аз сме с коли, аз имам 6 места, той 4. Който желае да взе участие, дано се съобщи посредством коментар тук. Пишете също дали сте с кола и какъв брой места имате.”
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР