Организатор на събитие на Уили Уонка твърди, че животът му

...
Организатор на събитие на Уили Уонка твърди, че животът му
Коментари Харесай

Организатор на събитието на Уили Уонка твърди, че животът му е „съсипан“ поради неуспешно преживяване, което стана вирусно

Организатор на събитие на Уили Уонка твърди, че животът му е „ унищожен “ заради несполучливо прекарване, което стана вирусно – и даже сътвори проекти за мюзикъл.

Billy Coull, шефът на компанията, който сътвори мощно подложеното на критика „ Willy's Chocolate Experience “, сподели, че животът му се е трансформирал в „ пъкъл “, откогато неговата компания House of Illumanati провежда несполучливото събитие. В документален филм на Канал 5 за пагубното събитие той сподели: „ Животът ми се обърна. Животът ми е унищожен. “ На феновете бяха показани фрагменти на това какъв брой „ травматизиран “ той изглеждаше в програмата.

Той сподели, че е получил „ стотици и стотици “ отговори от родители и съкрушени клиенти онлайн, които го приканват да се самоубие и други мнения, описващи като " демон ", " изверг " и даже го разказват като ужасяващ татко.

Но някои родители считат, че той наподобява мощно шокиран от цялото прекарване. Един човек написа на X: "!Искрено скърбя за уредника, той наподобява строшен. " Г-н Кул сподели за до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР