Органите на реда в Исперих разкриха за часове извършители на

...
Органите на реда в Исперих разкриха за часове извършители на
Коментари Харесай

Полицията в Исперих разкри за часове извършители на грабеж

Органите на реда в Исперих разкриха за часове причинители на обир.

Разследването почнало след сигнал, подаден от пострадал. Пред криминалистите той обяснил, че на 9 октомври вечерта е пътувал в автомобил, каран от мъж, с който се срещнал във Facebook.

На към 900 метра след табелата за завършек на Община Дулово ги застигнала лека кола, която им препречила пътя. От транспортното средство изскочили двама маскирани, които със мощ и закани му лишили 4 златни ланеца, 4 златни пръстена и сумата от 500 лева – всичко на обща стойност 8500 лева, след което побързали да се отдръпват, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

При стартиралите незабавни оперативно-издирвателни дейности, съгласувани с Окръжна прокуратура - Разград, криминалистите открили, че откраднатите движимости били пласирани в разнообразни заложни къщи и златарски ателиета на територията на град Шумен.

Разследването траяло със съдействието на чиновници от ОДМВР-Шумен, в хода на което били открити двамата причинители на закононарушението, както и връзката им с водача на автомобила, в който е пътувал пострадалия. Последвало задържането на тримата поданици на с Вазово – на 18, 19 и 21 години.

Работата по документирането на престъпното действие продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР