Органите на реда в Германия откриха 8-годишно момиче, което е

...
Органите на реда в Германия откриха 8-годишно момиче, което е
Коментари Харесай

Баба и дядо държали внучката си заключена осем години

Органите на реда в Германия откриха 8-годишно момиче, което е било затворено съвсем през целия си живот.

Според The ​​Guardian момичето е било отделено от татко си от раждането. Когато момиченцето било на към шест месеца, майката оставила записка на бащата на детето, че ще замине за Италия с щерка си. През септември 2015 година мъжът видя няколко пъти жена си и детето в Атендорн, като съобщил за това на органите по настойничеството, чиито чиновници разпитали родителите на дамата, само че те удостоверили заминаването им от Германия.

От няколко години органите на реда се пробват да открият дамата и щерка й, само че съумяха да влязат по следите им едвам тази година. Оказа се, че момичето в никакъв случай не е напускало Германия, а е останало при баба си и дядо си през всичките години. Служителите на реда открили, че детето в никакъв случай не е напускало къщата.

По време на медицинския обзор лекарите не записват признаци на физическо принуждение или недохранване, само че откриват, че детето е едва развито физически и даже не може да се качи по стълбите.

Сега майката на момичето, бабата и дядото са упрекнати в нелегално отнемане от независимост, както и в малтретиране на малолетно лице.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР