Органите на реда у нас разбиха схема за кредитна измами.

...
Органите на реда у нас разбиха схема за кредитна измами.
Коментари Харесай

Родната полиция разби схема за кредитна измами

Органите на реда у нас разрушиха скица за кредитна измами.

По време на полицейска акция в Стара Загора и София са арестувани 5 души, осведоми Нова. Срещу четирима от от към този момент е наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Задържаните - три дами надлежно на 50, 51 и 52-годишна възраст . И трите задържани са поданици на София. Отделно са арестувани още двама мъже на 38 и 47-годишна възраст. Мъжете били от Стара Загора.

При извършената спецакция е изяснено, че петимата арестувани са съизвършители в схемата. Те желали да набират за себе си имотна полза, заради което възбудили и поддържали в подвеждане шест лица от Раднево, Чирпан и Стара Загора . Измамите са осъществявани в интервала 2018 - 2019 година.

Към момента е открито, че измамниците убеждавали жертвите си, че против възнаграждение ще им бъде отпускан по-голям заем, а неприятната заем история ще бъде заличена.

В хода на полицейските дейности на адреси униформените намерили голям брой движимости и предмети, измежду тях и такива, доказващи, авторството на закононарушението.

Арестуваните бяха арестувани в началото за период до 24 часа. Впоследствие Районният съд в Стара Загора дефинира да усили марката им за неотклонение на непрекъснат арест.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР