Органът, който отговаря за правилата на футболната игра - IFAB,

...
Органът, който отговаря за правилата на футболната игра - IFAB,
Коментари Харесай

Финално: Големите продължения остават във футбола

Органът, който дава отговор за разпоредбите на футболната игра - IFAB, ще разиска една огромна смяна. Често чуваме, че във футбола има проблем със загубата на интензивно игрово време, в този момент стана ясно, че ще бъдат прегледани три оферти.

Първото е увеличението на продълженията, нещо, което към този момент видяхме на Световното състезание в Катар.

Второто предложение е да се подобрят сегашните правила, тъй че да не се губи толкоз доста игрово време, а третото се откроява като най-реалистично – прекъсване на времето, когато топката не е в игра.

В поддръжка на това предложение се изрече и вицепрезидентът на Арсенал Дейвид Дийн.

Както пишат медиите на Острова, готви се гражданска война във футбола, готвят се радикални промени във футболните правила. Целта е ясна, играта да стане по-ефективна.

Органът, отговарящ за измененията във футболната игра, има намерение да предложи няколко обилни промени. И една от тях, и то най-значимата, е прекъсването на времето при смени, при травми, дузпи, както и при ВАР – прегледи.

Напоследък съдиите дават доста огромно в допълнение време на мачовете, изключително това се видя на Световното в Катар, само че и това не е задоволително.

Както беше обявено, през днешния ден IFAB ще има среща, след която ще излезе с няколко разновидността или оферти. Ясно е обаче, че би трябвало да минат най-малко две години, до момента в който тези нови правила бъдат публично приложени.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР