орещи следи, стари любовни трепети, тежки угризения и непростими предателства

...
орещи следи, стари любовни трепети, тежки угризения и непростими предателства
Коментари Харесай

Лора с тежки угризения в „Братя“

орещи следи, остарели любовни трепети, тежки скрупули и непростими изменничества чакат героите в епизодите на „ Братя “ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA. Лора не е на себе си след нощта с Драго. Вината за изневярата я разяжда и тя стартира да се ненавижда за стореното. Ще има ли сили да признае пред Борис, какво се е случило? Драго, от своя страна, е вдъхновен и търси удостоверение за възприятията на дамата, в която е влюбен толкоз години. Как ще се развият връзките им и какво ги чака – финален край или ново начало?

Изчезването на Димитър Йорданов (Боксьора), изпратен от следователите в бара на Денис със специфична задача, хвърля в ужас освен Борис и Калин, а и самия Черкезов от отдел “Убийства” на Министерство на вътрешните работи. Полицаят е пред нервна рецесия, тъй като надушва издънката на сътрудниците си от ГДБОП и се опасява, че и той ще заплати за нея, откакто им е оказал помощ за акцията. Каква непредвидена изненада ще остави Черкезов без думи?

Разследванията по схемите на Топал водят службите към все по-точни елементи от неговата незаконна активност. Калин е на една ръка разстояние от значима информация, директно касаеща организацията на тайните ВИП-партита с компаньонки за авторитетни сътрудници на предприемача. Ще успее ли да стигне до истината или тя ще остане забулена в тайнственост?

Проектът за реновиране на предпазените жилища, предоставен на Велин от Снежа, е сполучливо приключен. Дълбоко в себе си, той усеща, че ще му липсват по-близките контакти с неговата някогашна брачна половинка, които двамата поддържаха около работния развой. Какъв проект ще измисли Велин, с цел да продължи срещите си с някогашната, дали той ще проработи и до какво ще докара?

Не пропускайте престъпната драма „ Братя “ всеки работен ден от 22:30 ч. в ефира на NOVA.

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР