оредна изненада очаква феновете на „Маскираният певец“ този сезон -

...
оредна изненада очаква феновете на „Маскираният певец“ този сезон -
Коментари Харесай

Маските от първи сезон се завръщат на сцената на „Маскираният певец“

оредна изненада чака почитателите на „ Маскираният артист “ този сезон - обичаните маски от първи сезон на предаването се завръщат. Всяка събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира на NOVA ще се изявява една от към този момент познатите маски от предходния сезон, а задачата на фенове и панелисти ще бъде да разпознаят кой се крие зад нея. В събота първи под прожекторите ще застане Рицарят, под чийто доспехи предходната година се криеше артистът Димо Алексиев, който съумя ловко да прикрие самоличността си от всички и се оказа една от огромните изненади в сполучливия първи сезон на шоуто.

Тази седмица стартират и първите дуели във втори сезон на „ Маскираният артист “. Очите ще се изправят против Баба Яга, Булката ще застане против Плашилото, а в титанична тройна борба ще излязат Светлината, Ангелът и Златният. След дуелите ще падне и първата маска в шоуто, а феновете и панелистите още веднъж ще пробват да разгадаят мистерията кой е прикрит зад нея.

Мястото си в детективския панел на най-атрактивното музикално шоу ще заеме и Алекс Раева. Певицата, Владо Пенев и AZIS ще могат да разчитат на помощта на новия гост-детектив тази седмица - известният комедиен артист Виктор Калев.

Кой ще бъде тайнственият посетител прикрит под доспехите на Рицаря? Кои ще са спечелилите в дуелите? Ще съумеят ли панелистите да съберат задоволително улики и да познаят кой стои зад впечатляващите костюми? Коя ще бъде първата свалена маска? Всички отговори ще разберете в „ Маскираният артист “ - събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Повече информация можете да откриете на формалните, и профили на шоуто.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР