Орбан се стреми да окаже влияние върху Западните Балкани. Победата

...
Орбан се стреми да окаже влияние върху Западните Балкани. Победата
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Орбан се стреми да окаже влияние върху Западните Балкани

" Орбан се стреми да окаже въздействие върху Западните Балкани. Победата му евентуално е нараснала и упоритостите му, по тази причина Европейски Съюз би трябвало да ускори своето въздействие в районен съд Македония. Той ще основава проблеми в Европейски Съюз, тъй като експлоатира страховете за замесване във война. Вучич прави същото ", това съобщи пред NOVA NEWS някогашният външен министър Надежда Нейнски.

" Той ще се пробва да търгува своята поддръжка за разширение на съветските глобите против прекъсване на процедурите за нарушаването на главните правила на Европейски Съюз. Орбан ще пробва да заиграе с Русия. Посещението му в Москва и единодушието да заплаща газ в рубли, ще основава проблеми ", уточни тя.

Нейнски разяснява и тематиката със Северна Македония:

" Основните въпроси, които тормозят България, са заложени в Договора за добросъдсество. Европейски Съюз би трябвало да се трансформира в поръчител, че Македония го съблюдава и това да залегне в преговорната рамка. Ще бъде неприятно, в случай че Албания и РСМ бъдат разграничени ", акцентира някогашният външен министър.

За нея Льо Пен има националистически упоритости, а спечелването на изборите от нея, би означавало Фрекзит, което ще провокира огромно разтърсване в Европейски Съюз.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР