Оранжевият петък в магазините на Vivacom започва от днес и

...
Оранжевият петък в магазините на Vivacom започва от днес и
Коментари Харесай

Оранжев петък с огромни отстъпки в магазините на Vivacom

" Оранжевият петък " в магазините на Vivacom стартира от през днешния ден и продължава 5 дни. В магазините на телекома и онлайн на уеб страницата потребителите могат да се възползват от огромни отстъпки на разнообразни типове устройства от портфолиото на компанията.
Офертата важи при подписване на нов срочен контракт или възобновяване на настоящ за тарифни проекти SMART L, L+, XL, XL+, U, както и i-Traffic M+, L+, XL+, XXL+ и закупуване на устройство при еднократно възнаграждение в брой или на лизинг.
Сред понижените модели до 02 декември са:
Huawei P30 със 6.1-инчов OLED екран и резолюция от 1080 х 2340 пиксела. Смартфонът употребява 7nm-овия пестелив процесор Kirin 980, който в композиция с 6GB RAM и 128GB вградена памет, обезпечават опция за потребление на няколко приложения по едно и също време.
Huawei P30 разполага с тройна съществена камера – 40 МР широкоъгълен обектив с лазерен автофокус, 8 МР телефото обектив с 3 пъти оптично приближение и 16 МР ултраширокоъгълен обектив за по-голяма зрителна повърхност на фрагмента, както и 32 МР селфи камера. Предлага се на цена от 37.98 лева на месец с проект SMART L+.
Друг модел, част от " оранжевия петък " във Vivacom, е Huawei P30 lite. Смартфонът е оборудван с мощния 8-ядрен процесор Kirin 710, а 4 GB RAM памет и 128 GB вградена памет съхраняват всички значими моменти на едно място. Камерата на Huawei P30 lite разполага с троен хибриден зуум. Устройство има алтернатива за бързо зареждане и може да бъде закупено на цена от 15.98 лева на месец с проект SMART L+.
В промоцията е включено и е бюджетното предложение Samsung – Samsung Galaxy A10. Galaxy A10 има обособен слот за microSD карти, като поддържа такива до 512GB. Моделът има предлага опция за елементарно прекачване на файлове от смарт телефона към външна флашка и назад с опцията USB On-The-Go. Смартфонът изпозлва лицево различаване и се предлага на цена от 6.98 лева на месец с проект SMART L+.
Друго предложение от Vivacom през " оранжевия петък " е HONOR 8S. Дисплеят му е 5,71-инчов HD+, а 5 MP селфи камера дава функционалността бърз Face Unlock. Устройството е на промоционалната цена от 4.98 лева на месец с проект SMART L+.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР