Оралният секс е хубаво нещо както за мъжете, така и

...
Оралният секс е хубаво нещо както за мъжете, така и
Коментари Харесай

Шест златни правила за взаимни ласки

Оралният секс е хубаво нещо както за мъжете, по този начин и за дамите. " 69 " е позата, която дава опция и на двамата да изпитат по едно и също време това наслаждение, изключително в случай че се имат поради няколко съществени правила.

 Не забравяйте за интимната хигиена! Тя e значима за всевъзможен секс, само че най-много за оралния. Дори и леката неприятна миризма е отблъскваща, както и джунглата от косми. Затова не забравяйте душа! А дамите, които не желаят да се обезкосмяват, най-малко малко би трябвало да оформят космите си. За да сте сигурни, че и двамата сте чисти, напряко влезте дружно в банята преди секса. Търкането на гърба й може да се окаже превъзходен форплей.

Започнете последователно! Това е изключително значимо, в случай че за пръв път пробвате " 69 ". Недейте незабавно да настанявате дамата върху себе си. Първо започнете с форплей и след това последователно преминете в съответната поза.

Помислите за позата! Ако някой от вас ще е от горната страна, това наложително би трябвало да е дамата. Тъй като мъжът най-вероятно е по-тежък от нея, в случай че е от горната страна, ще й тежи. А и има възможност да й настъпи косата с колене, както и да я задави, в случай че се увлече прекомерно. Също по този начин, когато тя е от горната страна, това й разрешава да управлява скоростта и ритъма, което усилва удоволствието и за мъжа. Другият вид е и двамата да сте легнали на една страна. Това е добра концепция, в случай че смятате сексът да продължи по-дълго, тъй като позата е комфортна и за двама ви. Можете даже да употребявате вътрешната страна на бедрата на другия за възглавница.

Не забравяйте, че при   " 69 " концепцията е освен да получаваш, само че и да доставяш наслаждение, по тази причина би трябвало да внимавате да не се увлечете прекалено много в приемането и да забравите за даването. Ако пък смятате, че е прекомерно мъчно да й доставяте наслаждение, до момента в който тя доставя на вас, по-добре си правете орална обич поотделно.

Ясно е, че " 69 "  дава необикновен достъп на мъжа по едно и също време до вагината и до дупето й, единствено че в случай че не си сигурни, че тя е съгласна да включите и анална стимулация, по-добре недейте! 

Не свършвате в устата й, в случай че не сте я попитали авансово! Има възможност това да не й харесва и в този случай можете да я откажете въобще да прави орална обич. Взаимно наслаждение " 69 " е нещо, което всеки би трябвало да опитва, единствено че е наложително единодушието и на двамата влюбени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР